nazdarek Alfisti.mam156 2.0 vyr.98 vcera jsem cistil vzduchovou vahu a po nastartovani me sviti cervena kontrolka vstrikovani.kdyz dam plyn k podlaze,na 2 vteriny se zadusi a pak jde az do maxima otacek.ale kdyz plyl mackam plynule,tak se nezadusi. Kdyz vahu vzduchu odpojim a nebo je zapojena je to stejny a jede to taky stejne-kontrolka furt sviti.nastartovat to jde taky kdyz vzduchovou vahu odpojim.myslite ze je v haji?
17.14, 2. 8. 2009, odpovědětvyzera to tak. cistil si to ako ?
17.22, 2. 8. 2009, odpovědětLehce steteckem a technickym benzinem
17.27, 2. 8. 2009, odpovědětZejtra frcim na diagnostiku,tak uvidim co me zjisti.da se s tim jet,kdyby byla vaha vzduhu v haji?
17.51, 2. 8. 2009, odpovědětRovnou kup novou vahu a usetrsim za diagnostiku.mej se
18.13, 2. 8. 2009, odpovědětNa diagnostice rozeznají špatnou váhu vzduchu? Jak to udělají?
0.19, 3. 8. 2009, odpovědětja čistím váhu tak že ju ponorím do Isopropyl alkoholu a inak sa jej nedotýkam a nakolko mám športový filter robím to stále keď ho idem vyprať
0.58, 3. 8. 2009, odpovědětDik za radu.uz ji budu cistit jak jsi psal.myslim si,ze jsem ji zmrsil :( poznaj to na diagnostice,jestli je vaha vzduchu v haji?
6.14, 3. 8. 2009, odpovědětŠpatnou i načatou váhu na diagnostice poznáš - alespoň na diagnostice alfadiag - předpokládám,že jiný diagnpostiky jsou na tom podobně.Vidíš tam jaký napětí dává na volnoběh,v plný zátěží a jak se chová za jízdy.Jinak tu čištěnou váhu rovnou zahoď - docela se divim,že každej pořád věří,že pomúže vyčištění váhy,vyčištění svíček atd.To je v podstetě spotřební materiál,citlivej snímač,tomu nějaký očištění nepomůže v 99 procentech.jen jí ještě víc skurvíš.
7.27, 3. 8. 2009, odpovědětAlfisti,tak uz mam auti ok a jezdi jak ma,spis lip.nevim jak je to mozne,ale byla tam ta stara vaha vzduchu na naftaka.koupil jsem novou vahu vzduchu original-2500 kc,pocital jsem vic.stejne jsem musel na diagnostiku,aby vymazali chybu. jiny auto nez alficku nechci.jsem s ni velice spokojenej.vzdycky to byl muj sen a jsem rad,ze ji mam.cus a dikas za rady,pomohli mi!
19.30, 3. 8. 2009, odpovědětvymazavat chybu nemusis - ona se smaze casem sama - po urcitym poctu startu
19.47, 3. 8. 2009, odpovědětTo mu asi nevraveli ,a nechali si to pekne zaplatit! Kde to bolo, Alfa servis!?
20.04, 3. 8. 2009, odpovědětDiagnostika byla u kamose za darmo :D
20.46, 3. 8. 2009, odpovědět