davali ste si uz niekto ocalunit sedadla a ost. ? ak hej co vas to vyslo ..a a kde ste to dali robit ?
19.06, 8. 8. 2009, odpovědětzalezi ci to chces mat normalne alebo uplne profi. Zalezi na materiale a clovekovi co to robi. V celku je to dost draha zalezitost a velmi dobre si rozmysli tento krok lebo je neesteticke ked budes mat calunnene len nieco a ine povodne. Ked tak tak uplne vsetko.A zalezi z akeho hladiska ci z estetickeho alebo mas calunnenie derave. Zvol si dobry material a zvol ho podla toho ci je to vyletove auto alebo na vsedne dni. Zalezi ci chces kozu alebo latku. Z kozou sa robi tazsie malo kto to vie pekne spravit a musis mat aj specialnu kozu a specialny stroj. aby to vyzeralo ako kupene. Ak latkou tam je to jednoduchsie a to by zvladol aj normalny caluunik. Sam som calunnik a tiez som chcel calunnit auto ale ked som videl borcov tak ma to preslo.Hocikto nema take podmienky doma. Ale ja som chcel do kozi. Zalezi co chces presne na ake auto kolko si ochtny dat a tak. A celkom fajn riesenie je aj najst na internete hotove sedacky alebo cele komplet calunnenie z konkretneho auta. pre zaujimavost si kukni www.autocalunnictvo.sk ceny si ine palky ale robotu maju podla fotiek paradnu.
20.57, 9. 8. 2009, odpovědět