zdravim rovnako postihnutych.Asi pred rokom a pol som menil horne ramena.Vrzgalo to ako stara hajtra.Pred nejakym casom sa to pomaly vracalo a teraz som tam kde predtym.Mam 1.9 JTD SW.Neviem ci je to kvoli vahe motora,ale myslim si,ze rok a pol je dost kratky cas na ich znicenie.co vy na to?isto viete,ze ta sranda nestoji malo penazi,diky
19.34, 10. 8. 2009, odpovědětja som menil ramena bo to klepalo a tahalo do strany ako keby som ani koleso nemal ..presiel rok a zase ma taha do strany ale este nebucha ale uz mi servisaci povedali ze su rozjeb....a dal som za ne 25 000sk
20.40, 10. 8. 2009, odpověděta co jsi tam dával za ramena ? a nevržou třeba spodní ?
21.35, 10. 8. 2009, odpovědětneviem rozlisit kedy vrzgaju spodne a kedy vrchne.daa sa to nejak spoznat.su chvile kedy ma vsetko serie,lebo udrziavat alfa v dobrej kondicii je dost financne narocne.inak pracujem v ita a za rok a pol co mam alfa som najazdil asi 50000 km.stale sa objavi cosi nove.
22.33, 10. 8. 2009, odpovědětSkús na silenbloky spodných ramien nastriekať silikon alebo WD-40, na čas to pomôže, kým voda nevymyje olej, potom zase nastriekať a ked ta to prestane baviť tak vymeniť silenbloky alebo celé ramená.
10.13, 11. 8. 2009, odpovědětTak tento problem riešim aj ja, len na počudovanie mám nové ramená... Teraz sa objavilo búchanie, no nič nové, ved tieto cesty na Slovensku, katastrofa. Može to buchanie ist aj od stabilizátoru? Je taký volnejší...
12.16, 16. 8. 2009, odpovědětJasne ze to muze byt aj od stabilizatoru.... volny by moc nemel byt... a uz se tady nekde resila aj vymena toho ulozeni
14.04, 14. 9. 2009, odpovědět