Máte někdo zkušenosti se servisem Fiat-centrum v Soběšicích? Potřebuju udělat rozvody na V6-tce a zkouknout přední nápravu a poloosy. Nebo mě někdo může doporučit nějaký jiný servis? Ale ne Motortec! A z Lipůvky jsem taky moc nadšený nebyl, třeba mě zarazilo že byl mechanik "zaskočen" jak blbý je na V6 přístup ke všemu. Asi umí jenom 1,6tky :(
16.29, 11. 8. 2009, odpovědětO sobesicich bohuzel nic nevim ... ale jezdim s milenkou do trebice. Auto Safranek ... sice je to autor. servis na fiat, ale o moji alfici se postaraly vyborne ... zadne prekvapka navic vymenenych dilu a tak ... ferove jednani ... mimochodem vedouci ci majitel servisu sam jezdi v alfici a dostal jsem od nej uz par dobrych tipu ... je to sice kapanek z ruky ale me se to vzdy oplatilo ... oproti Motortecu, klasicti servisni vymrdavaci
16.38, 11. 8. 2009, odpovědětČau, servis v Soběšicích ti můžu doporučit. Alfu jsem tam měl několikrát a vždy spokojenej. Vždy rychlá oprava a peníze taky šly. Je to s nima na domluvě. Ráno to tam dovezeš a odpoledne odvezeš, ale chtělo by to tam zavolat a domluvit se s nima. Motortec byl taky v pohodě.Jako jedinej mi opravil kolísání otáček,takže na ně nemůžu nadávat
6.27, 13. 8. 2009, odpovědětTak jsem tam včera zajel na prohlídku abysme zjistili co objednat a bylo to v pohodě...pán mě to všecko ukázal přímo pod autem, zatím solidní přístup...tak uvidíme jak dopadnu za týden po výměně.
7.52, 13. 8. 2009, odpovědětJá sem tam byl se svojí první Alfičkou 1.8TS, nechal sem si tam dělat komplet rozvody a pán mě tam trochu naštval tím, když vyměnil úplně vše kromě napínací kladky (či co to je) s vysvětlením, že ta se mu ještě zdála dobrá, no jelikož je interval výměny 120tis. km, tak si myslím, že by se to mělo měnit všechno, jinak pak sem ji asi za rok na to totálně zrušil, takže to nakonec bylo jedno, ale od tý doby jezdím radši do Lipůvky a tam zatím spokojenost.
10.02, 13. 8. 2009, odpovědět