cau tak uz me to ale .... shanim schema zapojeni ventilatoru protoze me nejedou a nemuzu sehnat schema zapojeni . neco jsem stahl ,ale kdyz to rozbalim tak s tim nejde nic dal delat a nic tam neni . uz nevim kde to sehnam . stare odazy jsou nefunkcni . nevite nekdo o necem´? alfa 156 1.8 r.v 99
16.47, 12. 8. 2009, odpovědětZeptám se a do neděle Ti to seženu...
17.40, 12. 8. 2009, odpovědětpokud ti nejde ventilátor vůbec zapnout tak se ti odpálil regulátor napětí. je dole u ventilátoru-vede do něj konektro se dvěma drátama a uvnitř jsou hliníkový žebra. drží tam na dvou mrnavejch vrutech. je to na 99% ono.
20.05, 12. 8. 2009, odpovědětjo dekuju vsem co pomuzou , no ja mam trosku jinej problem me ten ventilator jede stale i kdyz vytahnu klicek ze zapalovani a to i stejnou rychlosti a nejde to nijak zastavit .mam zatim vytahlou pojistku . je to trosku zahada a netusim co s tim jsem ted menil i ovladani ve stredovem panelu to nbepomohlo a tak se me na to podiva kamarad ale potrebuje to schema zapojeni aby vedel kudy vedou kable atd . :(
5.59, 13. 8. 2009, odpovědětto jsem psal ja .... :)
5.59, 13. 8. 2009, odpovědětse schematem ti nepomužu. Já mám program DTE (vlastně příručka na alfy) a tam to všechno je. Instalace je ale taková zvláštní že ti nedokážu popsat jak se to instaluje. Ale zkus nejprve vytáhnout ten regulátor napětí jak jsem psal. mohlo by to být tím a použitej funkční jsem koupil za 200kč.
10.20, 13. 8. 2009, odpovědětTu na strance. Rubriky-technika-eper a prirucky ke stzeni-servisni prirucka cz. Stahnout do pocitace, ale pozor je to obraz disku, takze ho musis napalit pres program, ktery to umi, treba NERO. A kdyz ho budes mit napaleny muzez ho nainstalovat. Tam se Ti ukaze program DTE jak psal fastcresh. Nesmis davat cestinu, nefungoval by!!! Na plose pocitace Ti zustane ikona, ale spoustet ho musis i s CD-ckem. Me tak funguje a je tam opravdu vsechno, jenom je to anglicky. Hodne zdaru.
11.35, 13. 8. 2009, odpověděta hold s vistou to tiez nechce fachat
11.46, 13. 8. 2009, odpovědětve složce kde je ten program nainstalovanej je soubor lingua a ten je třeba otevřít přes word a všude kde je CZ nebo CZE napsat EN. pak to funguje
12.37, 13. 8. 2009, odpovědětaha tak to vam dekuju zkusim to
16.12, 13. 8. 2009, odpovědětcesky to nejde ale když se to nepřepíše tak to většinou nejde ani pustit.
21.45, 13. 8. 2009, odpověděttak program jsem stahl a vse funguje ale problem je tenb ze se v tom absolutne neviznam hlavne kdyz to neni v CZ . potreboval bych najit schema zapojeni ventylatoru - jak jsou vedene kable . dik
17.21, 18. 8. 2009, odpovědětTome nech ventilátory točit a vytáhni konektor z tlak. čidla klimatizace v pravém blatníku.když se zastaví tak čidlo zůstalo viset a je na výměnu.
20.03, 18. 8. 2009, odpovědětjo ? no zkusim to a uvidim co to udela - ale dekuju za napad
11.01, 19. 8. 2009, odpověděttak jsem na to koukal a nejsu si jistej kde to mam presne najit muzes me popsat co u toho je nebo me poslat foto e-mailem prosimte ? nemuzu to najit asi jsem slepej . jde to videt nebo se musi neco sunda? dik
17.25, 19. 8. 2009, odpovědětZvedni kapotu a pod pravým světlem uvidíš ten konektor.
21.35, 19. 8. 2009, odpovědět