Vcera jsem odjizdel z hospody s kamosem (po sodovce samozrejme), je to tak ze stojim zadkem k silnici a musim na ni nacouvat. Otocil jsem klickem, ale motor se nechtel chytit.. jeste se mi to nikdy nestalo tak cekam deset vterin a v tom pres chodnik "preskocil" nejakej ford a v tom uplne nametena baba, projela tesne vedle nas, pokracovala klikatou jizdou a asi po 5 metrech nabrala levou (!) cast chodnika a jen tak tak netrefila sloup, mezitim sem otocil klickem podruhy a motor nabehnul bez problemu jako vzdycky predtim... . az potom nas napadlo ze kdybych vlastne nastartoval napoprvy tak by nas asi sejmula, protoze bych se dival jestli neco nejede po silnici a ne po chodniku :))
3.18, 9. 3. 2007, odpovědětNo a je to tu a ze Alfa je zle auto Teraz sa ti podakovala za tvoju starostlivost :))
8.18, 9. 3. 2007, odpovědětVojta:// Tak to mu se říká s "prdele" štěstí...... Omluvte vulgaritu..
8.22, 9. 3. 2007, odpovědětnoooo a tak si Alfa zachránila kožu!
9.47, 9. 3. 2007, odpovědětprostě to mají v sobě......
23.10, 11. 3. 2007, odpovědětno tak to je husty.....! kazdopadne nekdo "nad" tebou byl, jestli alfa nebo neco jineho....
23.12, 11. 3. 2007, odpovědět