Cituji: VÍTĚZEM se stala Alfa Romeo,byť OPEL se snažil srdnatě držet krok. AUTOHIT 18/09
20.46, 28. 8. 2009, odpovědětno insignia je robena na pohodlie ako limo aj ked ma fiatacke motory a na alfu nema.
20.53, 28. 8. 2009, odpovědětTest byl dělán právě s ohledem na to označení-sportovníkombi. Ano máš pravdu-v pohodlí a prostornosti měl Opel navrch,ale toť vše. I cena o 50litrů více oproti Alfi
21.29, 28. 8. 2009, odpovědětTo aj fabia ma je vybava sport. jedine co to ma je sportove sedacky a normalne brzdy co aj brzdia....
6.05, 29. 8. 2009, odpovědětA ted ty testy kde Alfa prohrala :)
7.08, 29. 8. 2009, odpovědětTo HM-no moh bys nějaký nahodit!? Loni srovnávací test JTD(nafty)-147,Fiatn Bravo,Honda Civic-můžeš hádat,jak dopad? Tím chci jen říci,že Alfa na tom není vůbec tak špatně,jak se v tom našem helmutově traduje. Co se týče spolehlivosti-průměr
8.24, 29. 8. 2009, odpovědětV dnesnej dobe je to jedno, vsade je napchatej kopu elektroniky. Blbnu aj audiny aj mercedesi aj neviem co este. Vyhodu maju japonci ze maju na elektroniku Hitachi co je omnoho kvalitnejsie ako bosch. Turba maju vlastne ale nie ako garet ze bronzove lozyska, ale keramicke co vydrzia omnoho viac km. Vstrekovace maju tusim horcikove, ci kremikove, neviem presne... S tym materialom su omnoho spolahlivejsie s vecsou vydrzou ako europske. Ale druha vec, ked sa cosik doj..e, tak to potom aj stoji kopu penazi a je to problem zonat, vecsinou len v origo servise...
11.35, 29. 8. 2009, odpovědět