Zdravicko, mam takovy problem, mam Alfu 156 JTD rv99. Pred nedavnem mi zacal levy blinkr vyhazovat pojistku a zustal svitit pravy naporad a prestala fungovat klima, el okynka a dalsi veci. Vcera mi behem jizdy prestala svitit potkavaci svetla, vypnul jsem motor a zjistil vypalenou pojistku, tu sem vymenil ale nastartovat uz neslo- nesvitily kontrolky, proste zapalovani vypadlo- nasel jsem v motoru vypalenou velkou pojistku- dal jsem novou ale- potkavaci svetla nesviti- vzdy mi to vyhodi pojistku a kdyz svitim jen obrysovkama a dam blinkr do prava zacnou blikat potkavacky a dalkove dohromady- zadni svetla sviti dobre. Vubec nemam tuseni co stim muze byt, tudiz vas zadam o radu, predem dik
21.38, 30. 8. 2009, odpovědětnajskor to bude predraty kablovy zvazok a prebija ti na kostru
6.54, 31. 8. 2009, odpovědětZkus projít všechny ukostření, to znamená světel, blinkrů, zkontroluj relátka u motoru, propojení mezi motorem a karoserií atd. Někde to budeš mít zoxidovaný, nebo špatný kontakt. Všechno očisti a prostříkni kontaktolem. A zkontroluj i kontakty na baterce, měli by být lehce namazaný vazelinou.
6.55, 31. 8. 2009, odpovědětTaky se ti mohla vypálit pojistková skříňka,kdybys ju náhodou potřeboval tak tady jednu mám cena je 500 kč. Tel 777159032
11.28, 1. 9. 2009, odpovědětMěl jsem podobný problém,když jsem zapnul blinkr tak se mi spálila pojistka ve skříňce pod volantem.Závada byla v tom že pod levým plastem př.kola je svazek drátů který je ukončen nějakou koskou údajně příprava na alarm dostala se do ní voda a došlo ke skratu.Vytáhl jsem kosku se svazkem drátů do motorového prostoru tam jsem ji vyčistil a vysušil a bylo po problému,ale nevím jestli ta tvoje závada může být to samé.
23.00, 3. 9. 2009, odpovědětTakze vyreseno, jak popisuje zdenek bylo to neco podobneho jen neylo treba vysusit kostku ale vymenit par specenych kabelu... ale uz je vse v poradku
21.53, 7. 9. 2009, odpovědět