ja uz nato nemam nervy jednym slovom skurvene alfa ..odkedy ju mam idu do nej len love teraz som dal 18 500sk za spojku dalsie 10000 na rozvody po mam pojebane JTD!! a jak by nestacilo dnes mi zacalo dimit ako USS snad aj horsie ako ked je vonku hmla ...vcom to moze byt?
20.56, 7. 9. 2009, odpovědětturbo v piči
21.01, 7. 9. 2009, odpovědětzajtra budem v spravach prisam bohu sa obesim
21.12, 7. 9. 2009, odpovědětZkontroluj si olej v motoru než pojedeš.Jde ti asi přes turbo výfukem ven.
21.14, 7. 9. 2009, odpovědětno oleja mam prsne v polka nedavno bol meneny...ludia co mati 1,9 JTD a ak mu viac pridate myslim pedal na doraz dymy jak svina ?
21.19, 7. 9. 2009, odpovědětBÍLÝ NEBO ČERNÝ DÝM
21.20, 7. 9. 2009, odpovědětvies co netusim zajtra zrobim dalsiu skusobnu jazdu pretoze dnes ked som siel bolo uz podvecer tak som nevedel rozoznat ..ale viem ze a je biely je to turbo a ak je to cierne co to je ? a este podotikam ze mam novu vahu vzduchu a vzduchovy filter
21.29, 7. 9. 2009, odpovědětak by bol cierny skus pozret aj turbohadice <z intercooleru do turba alebo do motoru>ale to by si citil aj na vykone
11.02, 8. 9. 2009, odpovědětNo to je presne o tom, ze ja chcem napr. teraz kupit 159 td a su inzeraty za cca 11-13 000 Eur. Je zaujimave, ze vsetky su cca 2006 a maju cca 90000 km. Lenze vonku za tu cenu zozenies take, co maju minimalne 150000 km. Tym som chcel naznacit, ze sa staca ako svina a teda neviem aku mas alfu a kolko ma km, ale pravdepodobne je stocena.. A je jasne ze turbo, rozvody, spojka, prevodovka, napravy a vsetko nevydrzi 300000 km. Auto ako celok ano, ale musis vsetky tieto veci pomenit.. takze skus zistit, kolko mas v reale km a potom sa este len chytis za hlavu :((((
8.58, 8. 9. 2009, odpovědětžádnejma stáčenejma km to neni,prober se
9.01, 8. 9. 2009, odpovědětMám 1,9jtd SW ,asi pri 130 000km bežné výmený,ako filtre ,rozvody atď.. ako u iných aut! Jtd sa potrebujú pred jazdou zahriať,nemôžeš hneď turovať na plný výkon!! Ráno pokiaľ je studené a pridáš tomu,tak zadymí,vyhadzuje sadze.Raz za čas ju treba prehnať aby sa vyčistili potrubia! Ale uvedom si,že diesel nie je vysoko- otáčkový športiak! (prosím ťa, kde chodíš na tie drahé náhradné diely ?,)
10.20, 8. 9. 2009, odpovědětNo asi si nepochopil moju pointu, chipsi nadava, ze musi vsetko menit a ze sa vsetko sere.. tak som reagoval na dost zavazny problem, ze kupis jazdene auto, podla udajov malo km, takze ziadny problem.. A potom zistis, ze sa vsetko sere a nadavas na alfu (aj ine auta) a problem je v tom ze tie km nie su realne, ze sa to sere kvoli tomu, ze to ma svoje km a teda prekrocilo svoju zivotnost. Ja som neriesil konkretny problem, preco mu to dymi.. Ja som to pojal vseobecne.. kapis? nic v zlom...
10.28, 8. 9. 2009, odpovědět18500 ZA SPOJKU??? JA SOM ZOHNAL ZA NECELYCH 7l
10.28, 8. 9. 2009, odpovědětA este jedna vec, ide o to za aku cenu si kupil, za lacno su sto pro stocene, alfa nie je lacne auto.. ani jazdene nie je lacne, vravim, pozeram 159 a lacne maju od 150000 km vyssie maju max cca 3.5 roka (tusim zacali 12/2005) to Miro: neviem aky mas rok, ale ako vravim, ak bola lacna, tak mala 2-3 rocna tolko km (130000), inak musela stat viac alebo si mal proste stastie...
10.32, 8. 9. 2009, odpovědětpo tolkych veciach uz mas byt na to zvyknuty, ze sa to furt bude iba srat
10.31, 8. 9. 2009, odpovědětUPS a odkial si ju zohnal za necelich 7 litrov? ceny ? no presiel som kazdy autodielnu tu v okoli kE a davali aj vedsie palky ako tych 18500 sk. viem ze mam realnych 208 000km kupoval som ho od krsneho. a nieje to biely dym takze to turbo asi nebude ...asi ako dlho sa ma zahrievat ? ja ho v zime necham vzdy ist asi tak 5 minut aj viac ....to ze ja by som aj kupil ine auto ale ked ziadne sa mi tak nepaci ako alfa fnuk :o(( tak si ju musim dat dokopy :o((
10.50, 8. 9. 2009, odpovědětNevim ale spojka i rozvody se delaji bezne ne,vzdyt to delat nemusis.Ja mam pracovni galaxy a to je taky sileny auto,kazdych 100km to zere 7l nafty a to jezdim 800000km rocne,starsny auto.
11.30, 8. 9. 2009, odpovědětkde jsi to vzal ze bily kour znamena turbo v haji ? a cerny kour muze delat milion veci..u tebe tipuju na prasklou hadici...budto od turba k intercooleru nebo od nej do sani...
12.36, 8. 9. 2009, odpovědětno ja neviem ale uz niekolky pisaly pri inych temach ze tubo ma biely dym ....no dam to skontrolovat a uvidim dufam ze len nejaka hadica
12.46, 8. 9. 2009, odpovědětchipsi máš môj obdiv, u mňa by to už horelo :-))) ale teraz k veci: pri odfajčenom turbe to dymí na čierno, pretože je málo vzduchu a veľa nafty. ak ti to dymí na bielo: cez ložisko na turbe ti tlačí olej do výfuku. to môže byť že máš vysoký tlak oleja, spôsobeným buď že ti pripchalo olejový filter alebo odvetranie kľukovky. a najskôr pretlačí olej na klznom ložisku v turbe. ak by si mal zlé vstrekovače tak zdymia na bielo len pri štarte a kým sa nezohreje motor. potom by bol dym čierny.
14.21, 8. 9. 2009, odpověděta pred tým ako sa domňa niekto obuje, tak to mám z vlastnej praxe :-)
14.23, 8. 9. 2009, odpovědětchcem len reagovat na prispevok GONZALESA. vcera som pozeral aj ja 159 a je to presne ako hovori. kupovat auto u nas, to je katastrofa. aj vonku sa stacaju km, ale co sa deje u nas, hotovo.moja skusenost. davnejsie som kupil bravo od jedneho a ten z AAA auto. zevraj 150 000km.ked ho pozrel kamos mechanik, povedal ze daleko k 300 000km nema, takze tak. CHISPI nie si nahodou od PD?
15.07, 8. 9. 2009, odpovědětnie niesom od PD .....takze ak mi dymy na cierno bude to preto ze nieje zohriaty motor hej ? pochopil som to dobre?
16.36, 8. 9. 2009, odpověděttak k tej spojke staci si pozret auto bazar eu a tam je kopu novych veci na alfu za bapku aj spojka z mekanom a loziskom je tam okolo 7000sk staci len hladat po nete v niektorych auto suciastkach pytaju neskutocne peniaze
16.39, 8. 9. 2009, odpověděta rozvody som na 2.4jtd zohnal za nejakych 5000sk plus klinovy remen kladky a tu odpruzenu kladku som dal zrepasovat za 600sk tak ze asi tak
16.42, 8. 9. 2009, odpověděta este nieco jtd sa nema zohriveat na volnobehu dochadza k niskemu tlaku oleja a ked je turbo studene a motor tak sa to dost tre a na volnobech sa tak skoro neohreje povedal by som ze skoro vobec malo by sa nejakych 15 sekund nechat bezat nech natlaci olej a potom pozvolna rozbehnut a z narastajucov teplotov viac pridavat
16.57, 8. 9. 2009, odpověděttak dakujem za rady ..skusim pozriet na autobazar eu ....no hej ale tak v zime mi teploa viac ako 60 stupnou nevynde ..dobre v lete som mal aj okolo 90 ale teraz ked je rano chladno max 60 stupnou tak neviem ci mu mozem viac pridat alebo nie
18.27, 8. 9. 2009, odpověděthlavne klud ... ja som mal 147 cku co mala asi 3 kila nabehane ale samozrejme bola stocena na 118 :) jak to ty kokoti robia co ich vozia a zacinala dymit ked som slapol na plyn na cierno ale iba tak na 2-3 sekundy pokial nevyfukla sadze ... ale v noci ked som pridal a slo auto zamnou tam to vyzeralo ako keby mi kurila v kuse na bielo ... vyhni sa znackovemu servisu a dielce kupuj autokelly elit a ine ale porovnavaj ceny ... spojka fakt stoji okolo 8 cky pokial nemenis zotrvak rozvod aj z robotu v zackovom servise do 9000 v kosiciach tak neviem kde nakupujes .. aky mas rocnik a motor? striky boli menene? aspon daj do nafty nieco na precistenie zo 3 - 4 krat ... ja mam 115 konovy sportvagon a neviem si vynachvalit nizka spotreba sedi jak prilepeny na 17 ckach a ziaden problem .... akurat ziarovka v budiku :))) zacni naklacnejsou metodou a pak skus striky ..jak inac ide auto? nieje lenive netrha?
20.23, 8. 9. 2009, odpovědětvies co zacal som si vsimat ze ked v 3 pustim plyn kusok skubne ...rocnik98....ale zozaciatku to auto lietalo ako mala vcielka krasne islo porovnaval som ho s 3litrom fordom a s alfy som mal lepsi pocit no ale akosi zlenivelo .....ale tak tie stryky tiez velmy draha zalezitost nie ?
20.54, 8. 9. 2009, odpověděta este jedna vec nieje nahodou v celej sade vsetko aj zotrvak ? vsak ked kupim sadu malo by v nej byt vsetko
21.00, 8. 9. 2009, odpovědětak smika spojka bute treba podla vas menit aj zotrvacnik?
21.08, 8. 9. 2009, odpovědětInak, ked ste v KE, tak co tak firma autoart, velkoobchod suciastok s talianmi? Dobre ceny aj kvalita... Nemam s nimi zle skusenosti...
22.54, 8. 9. 2009, odpovědětjurki888: nedá mi nereagovať na tvoj príspevok o zahrievaní. v škole si vynechával hodiny fyziky? kedy máš vyšší tlak oleja? keď je studený alebo teplý? zober si merák a zmeraj si tlak oleja na voľnobehu pri studenom motore a pri zohriatom a potom začni niečo písať o mazaní. jtd s tlakom oleja nemajú problém ak nemáš k.o olejové čerpadlo. a dávať pecky studenému motoru, no len tak ďalej...
7.39, 9. 9. 2009, odpovědětzotrvak na volnobehu narusa chod motora tak ze ho ma nesumerny .... v sade spojky le vytlacak a lamela ... ale vies to aj zvlast kupit no lepsie jemenit vsetko naraz mas na par rokov pokoj. striky mozu byt aj pohrdzavene od nafty ....resp nemusia prasit ako maju. treba na diag a budes vediet co je ..... daj si premerat tlak od cerpadla na strik a aj davkovanie a potom mozes ist na turbo ked sa netrati olej ... 2 dcl na 1000 km nieje nic .... ale liter na 1000 uz je na generalku
20.12, 9. 9. 2009, odpovědětvies co mne olej praveze vobec nemizne :o) musim poklepat.....no mne spojka smyka myslite ze to bude vadny aj zotrvacnik ? a vsimol som si ze lavne vtedy zadymy ak mi smykne spojka .....dam na diagnostiku a uvidim no ..dakujem za rady vsetkym dam este jednu sancu mojej alfinke krasnej snad ma uz nesklame :o)
21.38, 9. 9. 2009, odpověděttk ze bolo to v manuale povie ti to kazdy ze jtd sa na volnobehu skoro vovec nezahrieva v zime a ked ide motor na volnobech tak cerpadlo naema az taky oleja netlaci ako ked mas 1500 je to kokotina nechat bezat studeny motor na volnobech 5 min a nehovorim ze mu treba hned nakladat najprv ides samozrejme pomali do 1800 -2000 a as potom zacnes pozvolna pridavat kedy co je lepsie nechat motor bezat 30minut a bude stale studeny? alebo 30min snim hladko ist a hned sa ti zohreje ja v zime nastartujem necham 20 sekund bezat a potom vyrazim samozrejme nenakladam treba lepsie citat pozry si dieselpower.cz tam to dost casto preberaju a este ktomu mojmu motoru alfu mam uz 1.5roka nedavno mi ju cipoval sarkan a povedal ze motor je vo vaznom stave ze maloktora alfa ma taky motor mam najazdene 190000km
16.24, 10. 9. 2009, odpovědětno aj ja tak teraz robim jazdim hned a necakam ale max 2000 otacok a este jedna vec pozeral som na allegro.pl turbo a stalo 3500sk
21.19, 11. 9. 2009, odpovědětak upravis par motorov a budes mat nieco za sebou tak mozme potom diskutovat. to ze si nieco vygoglis na nete na to sa ti mozem vykaslat. mas motor v super stave? stiahni dole hlavu, vyber piesty a pozri si vole na kruzkoch, valce, sedla ventilov a potom napis ci je v super stave. pozri si vole na loziskach atd. ak budes mat na vlozkach stopy po honovani tak berem ze je ok. ale o tom silne pochybujem. cau
22.05, 12. 9. 2009, odpovědětKed smyk spojka,najlepsie je to rozhodit a pozret v com to je... slusne ceny najdes v autokoma.sk a inak jazdit na 1500 ot je dobre na opotrebenie zotrvaku.. tych 1700 je idealne minimum. ak sa ti auto nezohreje na 88stupnou, objednaj a vymen druhy termostat...
22.31, 12. 9. 2009, odpovědětautickar a ak mam zaradenu 5 iidem 80km/h pri otackach 1600-1800 aj pritom zatazujem zotrvacnik ?
23.32, 12. 9. 2009, odpovědětTak trošku k těm dieselům....bílej dým= spálenej olej, černej dým=nespálená nafta. Rozehřívat motor= klidných pár kilometrů bez vysokých otáček.Mám sice 2.0 TS ale stejný problémy jsem řešil už na Laguně a to jsou teda ceny za díly.Zlatá Alfa!!!
7.01, 13. 9. 2009, odpověděttak uz to aj ja tak risim pomalicky rozohrievam za jazdy ....ale spet k spojke ak smyka a klepe sa dost pri pohynani bude v ryti aj zotrvak ?
7.59, 13. 9. 2009, odpovědětzotrvak sa najme prejavi ked das na 5ke ply kotol, potom ocitis vybrovanie- prejavuje sa pri najvecsej zatazi. ak to strpa pri rozbiehani, to bude skor silenblok. a prave male otacky na 5ke najviac zotrvak nicia, cim vysia rychlost tym by si sa mal nizsim otackam vyhnut. Ja som jazdil 1500ot. Ked som menil zotrvak po chipe, zacal som podla rad jazdit tak ako to ma aj na ukor spotreby... Ak auto denne nutne nepotrebujes, zhod dole prevodovku u mechanika a on ti povie v akom stave je zotrvacnik.
9.24, 13. 9. 2009, odpovědětno jazdim kazdy den na aute ..nutne ....no paru dni vydrzim.....takze ale ked cem jazdit podla predpisov musim jazdit potom 80km/h v 4 ?
9.42, 13. 9. 2009, odpovědětja radim 5ku pri 90ke na tachometri, to je nejakych 87km v skutosnosti a mam akuratnych 2000ot. Otackami nespravys citelne vyssiu spotrebu, zalezi ako rychlo sa k tym otackam dostanes.... ak to auto vytiahnes mimo mesta, nech robis co robis cez 6 litrov sa tazko dostanes... Alebo este skus jednu vec, auto daj mechanikovy nech sa na nom povozi a zhodnoti vsetko on... takto to mas na dlhe lakte diagnostikovat cez pismena.
9.59, 13. 9. 2009, odpovědětty si dal 10litrov za rozvody? to mas vysokohorsku prirazku? Pochopil by som za vymenu spolu aj s plochym remenom a jeho kladkami....
10.01, 13. 9. 2009, odpovědětrozvody + vodna pumpa 7320 sk + robota
10.14, 13. 9. 2009, odpovědětto s bol v origo v alfe? bezny mechanik bere 400na hodinu. A bezna doba roboty je 4-5hodin podla normohodin ako je k danemu motoru, alebo da sa dohodnut. u mna sa ponahlal, dal som mu tisicku a mal som to vecer hotove, samozrejme bez papiera.
10.21, 13. 9. 2009, odpověděta inak ma vyslo vsetko 17tis. rozvody, vaha vzduchu, naplne, filtre, zhodenie a nahodenie turba a vyplach motora. a ziadne suvixy. vsetko znackove nahrady. Mechanikovy sa to aj dobre kupuje, ako staly zakaznik ma z nakupnej sumy peknu zlavu, na tom sa hned usetri...
10.25, 13. 9. 2009, odpovědětja neviem vsade kde kuknem je to drahe ....ja uz nato nemam nervy .....ak my servisak povie ze mi bude treba menit aj zotrvacnik sa obesim
10.36, 13. 9. 2009, odpověděta autickar pisal si ze jazdis tak ako sa ma....mozes napisat ako jazdis? vsak bude ina spotreba myslim ze vedsia ked budem jazdit 80km/h na 4 len aby som mal viac ako 2000 otacok a nenic zotrvak
10.37, 13. 9. 2009, odpovědětJa mam 145 jtd 77kw. ta je uplne inak odstupnovana. prve 2 stupne musim tocit do 2700 aby som mal po preradeni 1700. 3ku potocim do 2500, to mam potom na 4ke cca 1750ot. a 4ku potocim zas do 2500ot. a na 5ke mam 2000ot. Mimo mesta ked robim co robim mam spotrebu do 6,5 litra maximalne. Kedze jazdim hlavne kusky na studenom motore, zere mi to aj travu okolo cesty, hlavne v tejto dobe ked sa schladzuje. Inak ked som siel cez cele slovensko tak apotrebu som mal 6-6.5 litra. a to bola dialnica, dediny, okresky, obiehacky. motor videl pri nich 5000ot. pravidelne... v skratke jazdi tak aby si po zaradeni rychlosti neklesol na nizke otacky. Aak si potom myslis ze ti to vela zere, ze tdi zere menej je to blbost, je v tom minimalny rozdiel. Ked nepodtacas tdi mas taku istu spotrebu. Jazdil som aj na tom... A k tym cenam ND, no musis len nurit. tie obchody to maju takticky. napr kladku napinaciu daju co najlacnejsie aby uputali, ale napr vodiacu predrazia jak hovado. ja som na moju zhanal predne tlmice. v jednom obchode stal kus 1950sk, v druhom 2700sk. ale ulozenia zas mali prehodene. kd emali lacnejsi tlmic, mali dvojnasobne drahsie ulozenie tlmica ako v tom kde bol drahy tlmic. cista psichologia... aj s ramenami a tlmicmi som to bral z troch roznych obchodov- ale ne polske, ja si potrpim zas na kvalitnejsie diely... A ak ti auto bud epytat prachy... no mas to strasie auto, dobre auto v zahranici nikto nepredava. v drvivej vecsine len z dovodu ze si to pyta prachy, tak si radsej kupy nove... Zlate slovenske oci co si myslia ze v zahranici na zapade kazde 3 roky kupuju nove auta... Ale ked to porobis, mas pokoj na dalsich kopu km... Ak by si mal spojku v p..., zavolaj do autokoma.sk mna vysla spojkov sada valeo 226 euro. este ti ju aj dovezu. Nelakni sa ze najdes na nej made in poland. tam ma valeo zavod.
11.23, 13. 9. 2009, odpovědětno hej v autokoma mi davaju spojku za 220 eur .....ja ked som pozeral v polsku tak len znackove veci ako bosch ...brembo ...a tak ..nie nejake smejdy.....no hej spojkova sada je vpohode ja sa len bojim o ten zotrvak......ale ked tak tocis za studena nenicis tym turbo ?
12.41, 13. 9. 2009, odpovědětInu sancu nemam ako to tak tocit.. inak by som si odpisoval silenbloky a podobne. Snazim sa ist otackami pomaly hore aby turbo tlacilo co najmenej, teda malo co najmensie otacky. inak dobry obchod je mjauto.cz za 350ceskych posielaju na slovensko cez ups. ja som si tam objednaval bremba kotuce, polovicna cena ako tu na slovensku. no zotrvak toji okolo 500E nepametam kolko. zalezi na tebe na aku dobu to auto chces.. ak len na ro, dva co je nejakych 30tis km alebo kolko, kup starsi za 100ku..... Hlavne si pozri v akom stave mas auto a karoseriu. Aby si nebol prekvapeny hrdzou, ta sa tu uz dost preberala. Ci ma vobec zmysel vrazat do toho auta peniaze... ja jej mam na 145ke na podlahe hodne, posledny tyzden nel skrabem, odhrdzujem a natieram... Nastatsie ma vecsinu len povrchovu, takze neni problem... Ja osobne si auto nechavam, male, sikovne, lahke zihadielko ktore mimo mesta nic nezere.
13.22, 13. 9. 2009, odpovědětno aj ja si planujem nechat auto urcite este tych 5 a viac rokov ...tak mne podbehy hniju pekne inde na aute nieje podbehy ja nemam plastove.....mozno y so maj kupil ine auto ale ked iadne sa mi tak nepaci ako alfa
13.59, 13. 9. 2009, odpovědětNuz tak ta caka vyvaranie... tak to auto urcite nelep...len kvalitne a nove diely.
14.05, 13. 9. 2009, odpovědětalfa po cipe skoro vobec nedymi motor ide kludne nezozere ani kvapku a cez zimu mi zhavil 1zhavic bolo -10 a auto chytilo na 2 pretocenia tak ze tomu hovorim dobry stav a tach ma ako hovado aj sarkan hovoril ze je takych malo motor 2.4jtd
19.47, 14. 9. 2009, odpovědětAj mne hovoril ze chodia za nim s doslova vrakmi ktore sa skoro nedaju ani cipnut... odhad ich km je nerealny, zalezi od servisu... mali dovoz alfu jtd so 750tis. km ked sa predala,motor isiel krasne, len pri -20 uz nechytila na prvu supu. je tomu par rokov a beha dodnes...
6.31, 15. 9. 2009, odpovědětZdravim ...dal som spravit na alfe 147 T Spark rozvody, zadne brzdove platniscky vymenit a nove gumky na stierace. Pri meneni rozvodov zisitili ze lozisko v alterantore je v pici....tak mi dnes za vsetko dosla cena 508eur.....co som bol v pici uplne pretoze alternator nemenili za novy ale dali iba lozisko....cakal som max 300eur....myslite ze ta cena je ozaj real vzhladom ko oprave???
9.32, 15. 2. 2010, odpovědětNa cene nevidim nic spatneho...
19.18, 15. 2. 2010, odpovědětZa 300€ mas tak material !!
19.43, 15. 2. 2010, odpovědětKrasa no proste krasa, je absolutne jasne chipsi, ze kym dosiahnes stav ze OK moze byt do toho pichnes este par stovak eur. A je uplne jedno k akemu mechanikovi pojdes... Berem to tak, ze chlapec musi starsie Cuore Sportivo servisovat, a na to bezny clovek nema. Zelam pevne nervy s tym kolko si to auto vlastne nechas.
0.38, 23. 2. 2010, odpovědětcavte.mam alfu 156 1,9jtd 98rok a pri rozbiehani mi vybruje auto pri nizkych otackach ked pustam spojku.mam hu kratko ale ked je zima nevybruje az tak ked je teplo vybruj. myslite ze to bude zotrvak alebo silenblok?lebo trochu citim ten silenblok ak mam zaradene ked pustim plyn a pridam ze puka a ma volu myslite ze sposobuje tu vybraciu lebo inak vobec nevybruje ani pri zoslapeni na hocijakom stupni.
1.09, 9. 2. 2011, odpovědětHej bratři Slováci, což takhle chodit na nějaké slovenské stránky o Alfách. Tady se věčně vysíráte se svýma starýma vylítanýma jebkama , hovno tomu rozumíte. Kupujete vylítaný mrdky za pár tisíc a pak tu jen pridíte. Je pár vyjímek ale těch moc není. Navíc někteří z vás používají taková slovní spojení a obraty že by jeden blil
5.34, 9. 2. 2011, odpovědětNo tak ty si sa ukázal BLB.uvedom sa co píšeš.
8.49, 9. 2. 2011, odpovědětpocuvaj ty debo tz si myslis ze kazdy ma na super auto ako ty a hlavne nove.keby bol slovensky stat aspon lepsi ma sa tu dobre par ojedinelcov co omrdavaju aj tych normalne beznych ludi a robia s peniazmi ako sa da a nie ludia ako si ty frajer nejaky co ma nove auto ziadnu vylietanu mrdku ale ako knej prisiel uz zabudol kolko ludi odrbal a zarobil na nich aby mal nove faro a penazi ako neviem co namysleny blbec
7.11, 9. 2. 2011, odpovědětTupani makám 20 hodin denně 7 dní v týdnu a co o tom víte vy? Chovejte se alespon trochu přiměřeně::!!!! Nejsme na vás zvědaví. Už tren nadpis topicu: MATKY PIČI aŽ TI PROJDE PŘI REPASÍCH TOLIK AUT JAKO MNĚ TAK BUDEŠ TROCHU CHYTŘEJŠÍ. Jinak je vidět, že i úroven vašich odpovědí svědčí o jakési neinteligenci- opravdu-jezdit s trakačem a běhat s valaškou po kopcích. že jo-Na Kráľovej Holi...blablabla Na Slovensko jsem jezdil rád, mám tam i dost přátel, ale na tomto fóru, až naněkolik vyjímek jste samí křupani. Bylo dobře že jsme se odtrhli, s vama by to nikam nedošlo
9.25, 9. 2. 2011, odpovědětocvaj ma ty cesky pripmitiv.ja som chcel poradit a ked mi neporadis tak si tie primitivne reci nechaj v ser vise pre svojich kamosov alebo pre tych co im oprevujes auta.si arogantny trapko tak ked nevies poradit nic sem nepis sadni si do svojej 2010 za 2000000 a pal dpc
9.34, 9. 2. 2011, odpovědětPanstvo mírněte se, mimochodem to co o vás zde píše , jako o Slovácích asi bude pravda, svými příspěvky to jenom potvrzujete
9.48, 9. 2. 2011, odpověděteste nieco ty kluku ceska hh ty si chod dat hlavu zrepasovat lebo k veci si nenapisal nic hlavne ze mas skusenosti za 10 cechov priemernych lebo ty si najvac:D hovno vies a hovno si.na vadychanej mrdke jazdis ty ale doma na postli
9.49, 9. 2. 2011, odpovědětCo dělaš vole, chceš poradit nebo tady nadávat čechům??? Jestli se ti to nelíbí, tak sháněj informace na slovenským alfa klubu, jestli tam vůbec nějakej máte ...
10.11, 9. 2. 2011, odpovědětJuraj, veď o povedal, že některý Slováci, nikdo nepovedal, že ty! Tak nevím co se tady dohadujete a nadáváte si, je pravda, že jako alfista bys mohl napsat slušnější nadpis, takový nadpis píšou jen ti co alfy neradi nebo co provokují a Jurki888 - kde jsi přišel na to, že za 5 minut se ti nezohřeje auto, je to pořád lepší jet po 5 minutách než po 15 sekundách, potom taky něco motor vydrží, o naftácích se říká, že bys je měl nechat oklepat, to jen tak na závěr.
10.49, 9. 2. 2011, odpovědětTeda chlapi-vy si tady dáváte! Co tady vůbec zatahujete,zda je někdo Slovák či Čech? Chovat se slušně může přece každý bez rozdílu. A o slušnosti mnohých,se bohužel tady, nedá mnoho hovořit! Osobně se mi taky zdá,že vyjadřování v ostřejším tonu je spíše doménou pisatelů s koncovkou sk. Co kdybychom si pomáhali,a ne si nadávali?? Zamyslete se prosím-děkuji za všechny opravdové fandy Alfa Romeo
11.11, 9. 2. 2011, odpovědětsamozrejme v neprospech cechov ;-)
13.16, 9. 2. 2011, odpovědětHmmm je pekne, ze si stojis za svojim nazorom, ale skus sa nato pozret objektivne v reale, kde sme my a kde su oni..zmyslanim urcite kus popredu a urovnou tiez, nechcem urazit nas Slovakov, ale nebudem sa tvarit, ze som slepy, kazdy den krutim hlavou nad ludmi ktorych stretavam a nad tym co sa tu u nas deje..uroven je tu otrasna, ludia obmedzeni, spina vsade po ulicach...naco mam byt hrdy??? Vzdy ked sa preveziem do DE, alebo ineho vyspeleho statu, placem ked musim ist domov :( asi tak..
13.25, 9. 2. 2011, odpovědětHUNGARKAMION.HU
13.20, 9. 2. 2011, odpovědětCEPRO !!!
13.25, 9. 2. 2011, odpověděthosi ze Slovace, nekteri z vas tu pekne zamrdavaji uz tak dost zalostny forum. Tahnete si na nejaky slovensky stranky a tam si slintejte jak chcete...
22.31, 10. 2. 2011, odpovědět