ak sa meni sada spojky musi sa menit aj zotrvacnik ? ake s tym mate skusenosti? a ked uz niekto spojku menil mal velmi zniceny aj zotvacnik?
17.11, 12. 9. 2009, odpovědětSetrvčník asi ne. Nebo si zjistil nějaký poškození?
17.22, 12. 9. 2009, odpovědětnie ale tak smika my spojka nasetril som si na opravu na celu sadu valeo no mechanik povedal ze mohol odyst aj zotvacnik a ten je dost drahy tak sa bojim
18.03, 12. 9. 2009, odpovědětS tim ze klouze spojka nema setrvak co delat,ten nesmi vibrovat pri rozjizdeni a kdyz bude delat spojku tak to zkusi jestli nema uz moc velkou vuli.
18.31, 12. 9. 2009, odpovědětako ked sa pohynam s autom dost sa klepe motor spojka nechyta dobre
19.13, 12. 9. 2009, odpovědětyotrvak s tzm ma nic spolocne neodporucam davat lacnu valeo sadu radsej kombinovat lamelu ja mam 1,9 JTD lamelu som dal z 2,4 JTD aj pritlacak a loyisko sachs valeo loyisko je šit...
20.52, 13. 9. 2009, odpovědětTak ja som potom vznimka, mne smykala spojka kvoli opotrebenemu zotrvacniku? ako? lozisko nedosadalo nadoraz, teda nebola uplne dotlacena... a inak, lamela je rovnaka pre vsetky unijety, to jest 235mm a 20zubov tusim. je stavana do 450nm. u prvych unijetoch sa vyskitovali aj 210mm lamely. ina moze bzt len za eri multijetov, vtedy sa preslo aj na unijetoch k spojkam povodne pre mjtd. lamela pasuje aj na royne benzinz, ci alfa, alebo fiat a lancia. proste koncern...
6.13, 14. 9. 2009, odpovědětchipsi: spojka ti smyka alebo ti len blbo zabera? inak www.cuoresportivo.net na forume v sekcii predaj, niekto ponuka spojkove sadz sachs ya pekne peniaye, ak budes spojku naozaj potrebovat, kup rovno sachs, to je uz spojka...
6.22, 14. 9. 2009, odpovědětked sa pohynam auto sa strasne rozklepe bo nechyta spojka nato uz treba umenie aby chytla a ked v 4 aebo 5 pritlacim pedal plynu na zem vyskocia mi otacky ale auto netaha otacky spadnu a potom zacne tahat auto ....takze sach a nie valeo ?
7.42, 14. 9. 2009, odpovědětPozri, valeo sa tam dava original, tak urcite nebude zle. Sachs by mal byt kvalitou vyssie. zalezi za aku cenu. ak by si dal za valeo 220E a za sachs by pytali 260E, tak sa oplati ten sachcs. ale ked Nejake vyssie sumy, mohol by som j... Origo lamelu aj pritlacak mam, lamela neni ani po cca 300tis. km zodrata, ma nejakych 40%... a je to valeo.Len zotrvacnik bol v p... Ak nie si k... a nebudes jazdit cez horiacu spojku, vydrzi ti aj valeo.
11.59, 14. 9. 2009, odpovědětno jazdim normalne ale radsej dam sach potom tak diky pekne za rady snad vsetko este vydrzi
16.39, 14. 9. 2009, odpovědět