Tak panove ... vsem dekuju za ucast, bylo to super! Musime to zase nekdy zopakovat. Skoda ze to pocasi nebylo zrovna idealni ... priste uz bude urcite lip a vsichni budem mit prezuto :-))) ... snad se pak diky lepsimu pocasi uskutecni i nejaka ta zaverecna spanila jizda :-)) ... Cesta z NMnM do Jaromere byla SUPER :-) ... Budu mit dost fotek, tak spacham fotogalerii a hodim na web ... Zdravim vsechny zucastnene :-)
14.01, 11. 3. 2007, odpovědětAhoj paolos, sraz byl super a docela nás tam bylo, ale to počasí mě hodně zklamalo.. Hlavně že je v neděli hezky...docela pozdě :-) Doufám že bude brzo další sraz.. :-) Měj se.
21.50, 11. 3. 2007, odpovědětCau,tak kolik se vas tam seslo na srazu ? Tim myslim alfinek .
22.07, 11. 3. 2007, odpovědětTak to musela byt pastva pro oci,budou nejake fotky ???
22.35, 11. 3. 2007, odpovědětpaolos:// Nam ze stredoceskeho kraje se nam to take libilo, pekne jsme se projeli a kdyz jsme jeli dom tak si asi nekteri ridici klepaly na celo kdyz to kolem nich profrceli 3 krasavice :_) Ja jsem prezuto mel ale malem jsem tam nedojel. poslednich 10 km mi neco bouchalo do zadku a kdyz jsem prijel k motorestu a mrknul na kola tak jsem zjistil ze se mi povolili.. To bylo nestesti ve stesti..
8.08, 12. 3. 2007, odpovědětTak presne to se mi stalo kdyz jsem daval zimaky ... taky me to vydesilo :-))) Tak hlavne ze se to libilo, zase to nekdy zopakujem ... v lete az bude hezci pocasi, tak to tam treba zarezervuju cely jen pro nas ... na odpoledne ... ;-)
10.27, 12. 3. 2007, odpovědětchtelo by to nekdy dat Brno okruh...
14.25, 12. 3. 2007, odpovědětpaolos: // Koukam ze jsi tady taky porad:-)
10.30, 12. 3. 2007, odpovědětpaolos:// když jenom občas tak to je OK horší by bylo kdyby jsi tady i spal :-) Paolos jaka kraska byla v sobotu tvoje? Na webu vykecavame a na srazu jsme nedali ani rec:-)
14.57, 12. 3. 2007, odpovědětsraz byl super. a v lete dame tu jizdu nekam do mesta na namesti at se pokochaj lidi! jo,jizda z Prahy a do Prahy byla super...
15.10, 12. 3. 2007, odpovědětAhoj bylo to tam super ,dobrej pokec, skveli lidi a hlavne ty nejkrasnejsi auta.Moc me mrzi to pocasi a ze se neuskutecnila ta spanila jizda,ale ta jizda z NMnM ta nemela zadnou chybu.Ale urcite bych to zase zopakoval a Paolosi s tim zarezervovanim to by byl skvelej napad.Japak na tom ses s tou operkou? :-))))
18.15, 12. 3. 2007, odpovědětAhoj vespolek, myslím, že na to jak bylo ošklivo, tak se akce podařila. Mimochodem mě docela pobavil pohled do tváří těm třem "pánům velkých volantů" jak troubili aby si zařídili průjezd parkovištěm ucpaným samýma stopadesátšestkama :-))
8.41, 14. 3. 2007, odpovědětpaolos:// komu mohu poslat nějaké fotky se soboty aby je se dal? Neni jich moc ale zatim postaci.
9.00, 14. 3. 2007, odpovědětpaulos: posilam ti take me fotecky, co jsem nasekal canonem. Tak je prdni do te galerky :o) Tak panove, mam chut na dalsi minisraz, co vy na to? Co s tim udelame? Staci vymyslet misto (idealni by to bylo nekde, aby to vsichni, ci aspon prumerove, meli tak na puli cesty) a muzeme vyrazit.. Vsichni bychom jeste mohli prezout, tak aby to vypadalo dobre na fotkach :o)
11.01, 14. 3. 2007, odpovědětpaolos:// posláno na email tak snad to v pořádku bylo doručeno. Něco vyber a foukni do galerie:-)
12.56, 14. 3. 2007, odpovědětTak se mi to pekne hromadi :-))) ... snad to dnes dam dokupy :-))
17.29, 14. 3. 2007, odpovědětubrigttftthřhz
11.16, 25. 6. 2007, odpovědět