dobry den alfisti chtěl sem se zeptat chci si koupit alfu romeo 166 dost se mi to auto libi tak sem se chtěl zeptat jesli někdo z vas nema zkušenosti s timhle tim modelem zajimala by mě spolehlivost, nahradni dily , prostě asi uplně všechno děkuju moc předem za dobre rady
9.40, 4. 10. 2009, odpovědětZalezi v akom stave auto kupis, ked auto co ma cez pol mega km, tak urcite si casom popyta peniaze. Ak ma to auto dobry servis, tak nema nejaku poruchovost, vecsinou su to len banality sposobene vekom a km ako vadny kontakt a podobne. Ak budes brat naftu, tak vedz ze nejaky zotrvacnik je sposobeny opotrebenim, nie poruchou. Si daj hlavne pozor co kupujes, obhliadaj s mechanikom. V zahranici tiez nie su nejaky bohaci, auta predavaju povecsinou len kvoli tomu ze pytaju vecsiu sumu penazi na servis alebo ze ho kdesi buchli. Malokto predava lebo chce nove. Ceny nd. su na prijatelnej urovni, zalezi ci kupis v beznom zdierackom obchode s vysokohorskou prirazkou, alebo niekde za realnu cenu. Myslim ze ked sem niekedy napises co potrebujes, ludia ti poradia kde mas co kupit.
9.51, 4. 10. 2009, odpovědět